Centrifuges

Hettich centrifuges

Hettich is wereldwijd een toonaangevende fabrikant op vlak van centrifuges. Met hun innoverend business management en consistente kwaliteitsverzekering zorgen ze voor behoud en uitbreiding van hun marktpositie. Hettich centrifuges zijn bekend om hun betrouwbare functionaliteit en zijn snel en gemakkelijk in gebruik. Als officiële verdeler voor België willen wij u niet alleen de Hettich toestellen aanbieden, maar u ook deskundig advies op maat verlenen. We zoeken altijd naar de oplossing die het beste wij uw organisatie of toepassing past. Tevens bieden wij service, onderhoud en technische ondersteuning aan. Hierbij geniet u van onze kennis en weet u zeker dat uw apparatuur wordt onderhouden met originele onderdelen en de support van Hettich.

Kleine centrifuges

Compact, efficiënt en ideaal voor medische toepassingen

Kleine centrifuges zijn licht en compact, makkelijke verplaatsbaar en vragen weinig ruimte. Ze helpen energie te sparen wanneer het aantal stalen om te centrifugeren klein is. Ze zijn ideaal voor medische toepassingen omwille van hun plaatsbesparende en gebruiksvriendelijke kenmerken en het genereren van snelle resultaten.

Hematocriet centrifuges

De Gouden standaard voor hematocriet bepaling

Centrifugeren blijft de standaard methode voor het bepalen van de hematocriet waarde (zie DIN 58933-1). Hematocriet centrifuges worden voornamelijk gebruikt om het percentage te bepalen door het volume van erytrocyten in bloed.

Microliter centrifuges

Microliter centrifuges: wanneer het aankomt op snelheid

Microliter centrifuges worden voornamelijk gebruikt in moleculaire biologie, microbiologie en genetisch onderzoek, in applicaties waar hoge snelheid noodzakelijk is om mengsels te scheiden met een klein volume. Deze krachtige centrifuges gebruiken hoekrotors voor reactiebuisjes tot 2ml als standaard. Versnellingen van meer dan 30,000 x g kunnen bereikt worden met deze centrifuges.

Voor volgende industrieën:

  • Chemische industrie
  • Cosmetische industrie
  • Hematologische labos
  • Klinische labo's

 

 

 

 

Tafel centrifuges

Tafelcentrifuges zijn erg veelzijdig. Deze robuuste centrifuges kunnen ongeveer alle soorten buisjes houden en een excellent scheidingsresultaat bereiken.


Vloer centrifuges

Modellen met een grote capaciteit

Vloer centrifuges van Hettich zijn ontworpen voor het centrifugeren van grote volumes met grote buisjes. Ze zijn ideaal voor gebruik in klinische laboratoria, bloedbanken en farmaceutische labo’s. Vloermodellen zijn betrouwbare toestellen voor high-throughput screening.


Was centrifuges

Voor de uitvoering van cross-matching testen

Cross-matching testen zijn een deel van het routine werk in transfusie centers. Deze testen worden gebruikt om n ate gaan of de bloeddonor compatible is met het bloed van de ontvanger. De ROTOLAVIT cel- was centrifuge ondersteunt dit werk: het automatiseert de nodige stappen.

Labomateriaal met een Plus

Ontdek hier gratis tips in verband met het aanschaffen en het onderhoud van uw toestel. Klik op het plusje.

1. Tips Hettich Centrifuges+
- Ga snel even na of u een gekoelde of niet gekoelde centrifuge nodig heeft, Filip weet raad.
- Voor een nog snellere service: check vooraf uw type buisjes (bloedzakken) en hoeveel buisjes per cyclus u wenst te centrifugeren.
- Onderhoud door onze gecertificeerde service ingenieur is een goede garantie op langer gebruik van de toestellen. Onze voorwaarden vindt u hier.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics