Labovaatwassers

Steelco labovaatwassers

Steelco laboratorium reiniging- en desinfecteersystemen onderscheiden zich door het R&D onderzoek waardoor uiterst efficiënte en optimale wasresultaten verkregen worden.
Voor ’t Labo biedt u als exclusieve verdeler van Steelco in België een breed scala aan machines, rekken, toepassingen en inzetstukken die zorgen voor een flexibele oplossing voor de eindgebruiker. We creëren ruimte binnen de productie voor uw specifieke wensen.

Voor volgende industrieën:

  • Petrochemie
  • Voedingsindustrie
  • Biotechnologie

Standaard labovaatwassers

Maak uw keuze in ons uitgebreide aanbod van Steelco labvaatwassers. Niet gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Steelco

Labomateriaal met een Plus

Ontdek hier gratis tips in verband met het aanschaffen en het onderhoud van uw toestel. Klik op het plusje.

1. Tips Steelco Labovaatwassers+
- Bepaal vooraf: Welk volume wenst u voor uw vaatwas? Wat is de aard van de vervuiling? Welk soort glaswerk en welke afmetingen wenst u te reinigen?
- Gratis bezoek van een deskundig adviseur van Voor ’t Labo is aan te raden om u te helpen zoeken naar de geschikte Steelco-configuratie. - Voor ’t Labo plus: Wij helpen u om het juiste detergent van RBS te bepalen voor uw toepassingen en komen daarvoor graag bij u langs. U ontvangt een gratis staal van het juiste detergent en neutraliserend zuur, aangepast aan de aard van de vervuiling bij aanschaffing van een Steelco labvaatwasser. - Vraag een Site Survey aan voor uw Steelco labvaatwasser. Meer info vindt u hier.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics