The most sophisticated weigh to focus on what is necessary

 

De Sartorius Cubis® weegschaal is ontworpen voor gebruikers die altijd het beste nodig hebben, maar die enkel investeren in wat noodzakelijk is. De labobalans die zich aanpast aan uw proces.

Precisie balansen van 5 kg/0.001 g tot 64 kg/0.1 g. Cubis® biedt maximale weegprestaties en een volledige netwerk capaciteit. De Cubis® is uitgerust met een touch screen waardoor hij ook geschikt is voor gepersonaliseerde workflows (Q-Apps). Elke balans in de Cubis®-serie beschikt over Q-leveling, een automatische en gemotoriseerde leveling functie.

 

Technische fiche

download brochure

Unieke voordelen


1. Optimale interchangeability of verlenging van modules
2. Kortere innovatie cyclus voor individuele modules
3. Snellere ontwikkeling van aanvullende modules

 

De CUBIS-serie is modulair en vrij configureerbaar.
3 display types
24 weegmodules
4 draftshields
6 interface modules

Meerdere gebruikers (maar identificeerbaar) kunnen dezelfde of andere taken uitvoeren op een en dezelfde balans. Dit maakt het mogelijk om meerdere taken te combineren en fouten te minimaliseren. De niveauregeling is afhankelijk van het model, gemotoriseerd (!) of eenvoudig uit te voeren via de richtlijnen op het scherm. Indien u meer info wenst over de mogelijk modules en configuraties, aarzel dan niet om ons te contacteren

Offerte aanvragen

Indien u graag de huidige prijs ontvangt van één of meerdere artikels, aarzel dan niet om hier geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hou me op de hoogte van vernieuwingen

Ontvang onze verse updates en promoties elke 2 maanden in uw mailbox. Mis geen nieuws of aantrekkelijke aanbieding en schrijf u hier in.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics