Safe & Secure Weighing


De Secura® Sartorius weegschaal garandeert een hoge betrouwbaarheid en veiligheid in gereguleerde gebieden voor het meest voorkomende weegbereik.

De Secura® balans zal uw dagelijkse werkload aanzienlijk verlichten dankzij zijn nieuwe werkwijze enerzijds en de APC functie (Advanced Pharma Compliance) anderzijds. Deze laatste functie zal u verlossen van tijdrovende documentatie en metingtaken. Deze twee voordelen, in combinatie met de legendarische Sartorius kwaliteit, maken betrouwbaar wegen in gereguleerde gebieden makkelijker dan ooit tevoren.

 

Technische fiche

Download brochure

Voordelen


• De Secura® balans verzekert steeds een perfecte niveauregeling  met Sartorius LevelControl: Een opto-elektronische cel welke geïntegreerd is in de Secura®  balans controleert te allen tijde of deze wel perfect waterpas staat. Wanneer deze sensor een afwijking waarneemt wordt u hiervan onmiddellijk via de display van op de hoogte gebracht en krijgt u praktische instructies voor het oplossen van dit probleem. Tijdens de niveauregeling kan u gewoon voor de weegschaal blijven staan. De instructies komen op de display. Wanneer uw weegschaal bvb. in een trekkast staat, bij gebruik van toxische producten, hoeft u dus niet over de weegschaal te buigen om de waterpas te zien bvb., en loopt u ook geen gezondheidsgevaar

Professioneel werk – documenteren van de meetwaarden volgens kwaliteitsnormen – eenvoudig: De Secura®  is uitgerust met de “Audit Trail-functie voor het documenteren van de kwaliteit van de metingen. Dankzij deze functie worden alle kalibratieprotocollen, inclusief de waargenomen verschillen, bijgehouden in de weegschaal en kunnen ze getoond worden op het touchscreen, of indien gewenst, overgezet worden op een PC of op een Sartorius printer.

Geen stress om het minimum staalgewicht te bepalen volgens USP: Het minimumgewicht wordt gerespecteerd en het weegproces gebeurt volgens de regels – geen probleem met de nieuwe Secura®. Op de display wordt duidelijk een waarschuwing gemeld wanneer het gewicht onder de limiet komt.

Dankzij de isoCAL interne kalibratie  loopt u geen risico’s die te wijten zijn aan temperatuurswisselingen: De minste temperatuursafwijking in de omgeving van de balans kan een invloed hebben op de herhaalbaarheid en kwaliteit van de weegresultaten. Daarom wordt elke SecuraR voorzien van de isoCAL-functie, met een intern gemotoriseerd gewicht, welke u de garantie biedt op een correcte weging.

Makkelijk te reinigen: Binnen een labo is de netheid een van de key factors om contaminaties te vermijden en om de veiligheid op de werkpost te garanderen. Daarom heeft Sartorius bij de vormgeving van deze weegschaal bijzondere aandacht besteed om het toestel makkelijk en perfect te kunnen reinigen.

De veiligheid wordt gegarandeerd dankzij de paswoordbescherming

Interactieve User Guidance voor snelle GLP-compliant printouts: Indien u binnen uw labo de traceerbaarheid van uw gegevens gegevens wenst bij te houden, dan zal de Secura®  balans u doorheen de display in de nodige stappen

leiden tot de GLP outprints.

 

Indien u meer info wenst over de mogelijke modules en configuraties, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Offerte aanvragen

Indien u graag de huidige prijs ontvangt van één of meerdere artikels, aarzel dan niet om hier geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Hou me op de hoogte van vernieuwingen

Ontvang onze verse updates en promoties elke 2 maanden in uw mailbox. Mis geen nieuws of aantrekkelijke aanbieding en schrijf u hier in.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics