Nieuws

Save the date: zondag 22 oktober! Goed om (w)eten.

Ook Voor ’t Labo is er! Je vindt ons in de bioincubator, waar Carmen & Carlos een hands-on pipetteertraining geven voor grote én kleine wetenschappers. Krijg deze basishandeling in de vingers én leg het moment vast in onze leuke science photobooth. De foto krijg je mee als aandenken. Helemaal gratis.
Bring the kids! In samenwerking met onze partners Brand en Sartorius. Wil je in jouw labo een gratis pipetteertraining voor grote wetenschappers? Stuur een aanvraag. Hoe kunnen we ernaar streven om zoveel mogelijk mensen voedselzekerheid te bieden? Wat is de link tussen voeding en ziekten, zoals allergieën, diabetes, kanker…? Hoe herkennen onze hersenen smaken? Kom het ontdekken op biotechdag! Jong en oud zijn welkom voor gratis labobezoeken, lezingen en experimenten.

Lees meer

NIEUW: IKA Plate RCT Digital

De eerste magneetroerder met levenslange garantie IKA SmartTemp® – voor de veiligheid van chemische reacties en gebruikers Geïntegreerde timer / teller USB voor toekomstige software updates Bestelnummer 0025004601

Lees meer
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
  9. >>

Volg ons

Wees als eerste op de hoogte van niet te missen promoties, wedstrijden, leuke weetjes over personeelsleden en belangrijke productinfo.

linkedIn

Hou me op de hoogte van vernieuwingen

Ontvang onze verse updates en promoties elke 2 maanden in uw mailbox. Mis geen nieuws of aantrekkelijke aanbieding en schrijf u hier in.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics