Nieuws

Nieuwe producten van DURAN!

Vraag naar de nieuwe producten in de kijker van Duran.   DURAN® Dubbelwandige flessen GLS 80 DURAN® Schroefdop GL 45 met houder voor temperatuurvoeler of thermokoppel DURAN® YOUTILITY Personaliseerbare labofles GL 45  

Lees meer

Geef bloed (en maak kans op een luxe fleecedeken geschonken door Voor 't Labo)

De feestperiode komt eraan. Hopelijk voor jou en je familie en vrienden een tijd waar gezelligheid en samenhorigheid centraal staan. Maar het is ook traditioneel de periode waarin het Rode Kruis extra inspanningen moet doen om het aantal bloeddonaties op peil te houden.
Voor ’t Labo mocht eerder dit jaar een aantal nieuwe bloedbankcentrifuges leveren aan 2 productiecentra van Rode Kruis-Vlaanderen in Gent en in Mechelen. En daar waren we heel blij mee, dus nu is het onze beurt om iets terug te doen.
 

Lees meer

Voor ’t Labo trots op samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen

Eind 2014 voerde Rode Kruis-Vlaanderen een marktstudie uit voor de vervanging van 15 bloedbankcentrifuges. Voor ’t Labo stelde in samenwerking met Hettich de Roto Silenta 630 RS voor en haalde na een grondige vergelijkings- en testperiode het order binnen.

In april 2015 werden 8 centrifuges in dienst genomen in de gloednieuwe campus te Mechelen waar dagelijks 750 tot 800 zakjes bloed verwerkt worden. In juni was Gent aan de beurt: in het vernieuwde productiecentrum, dat elke dag 550-600 zakken verwerkt,  werden de bestaande bloedbankcentrifuges vervangen door de Hettich Roto Silenta 630 RS.

Lees meer

Dispensettes: the next generation

Deze nieuwe lijn van flesdispensers is in alle opzichten een optimalisatie van de vorige, zij het dat de verschillen vooral in de details zitten – het product op zich staat er uiteraard al langer.

Lees meer

Corio van Julabo

Het gerenommeerde Julabo pakt uit met een nieuwe reeks Corio-thermostaten, ter vervanging van de Economy-reeks. Dit aanbod biedt een staalkaart van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en – dankzij het magnetisch frontpaneel van de toestellen – onderhoudsefficiënt. Kortom, dit zijn toestellen die meer value for money garanderen. En dat geldt voor alle producten: de inhang- en koelthermostaten, thermostaten voor open en gesloten circuit…

Lees meer

Memmert (b)oven

Nog een nieuwigheid van op de Achemabeurs in Frankfurt: de pass-through oven UF TS van Memmert. En wat er dan precies nieuw aan is? De oven voegt twee nieuwe groottes aan zijn range toe – UF TS 160 (161 liter) en UF TS 450 (449 liter) – en beschikt met het Twin Display voortaan ook over een intuïtief bedieningspaneel dat werd uitgerust met een touchscreen. De oven draait op AtmoCONTROL-software.

Lees meer

Vruchtbare innovatie

Iedereen weet hoe belangrijk betrouwbare en nauwkeurig afgestelde CO2-incubatoren zijn voor een geslaagde in vitro-behandeling – de kleinste afwijking in parameters als CO2-concentratie, temperatuur of relatieve vochtigheid kan de ontwikkeling van de celstructuur danig beïnvloeden.

Lees meer
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
  9. >>

Volg ons

Wees als eerste op de hoogte van niet te missen promoties, wedstrijden, leuke weetjes over personeelsleden en belangrijke productinfo.

linkedIn

Hou me op de hoogte van vernieuwingen

Ontvang onze verse updates en promoties elke 2 maanden in uw mailbox. Mis geen nieuws of aantrekkelijke aanbieding en schrijf u hier in.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics