Nieuws

Vacuüm koken in een Memmert waterbad + recept

Al meer dan 20 jaren staat Ulrich Riedel achter het fornuis wanneer Memmert iets te vieren heeft. Zelfs in de keuken zijn er vele experimenten samen opgestart met deze fantastische chef-kok. Kerstomaatjes werden gedroogd in de vacuum oven en appelstukjes werden gedroogd in de droogstoof. Vandaag koestert de manager van het Landgasthof Siebenkäs vooral één speciaal keukenappartaat: het Memmert waterbad. Hij gebruikt het om vlees en vis vacuüm te koken.  

Lees meer

Presentaties pipetteren BRAND

In samenwerking met Dhr. Naipal, salesmanager van de firma BRAND organiseren wij op je werkplek een leerrijke presentatie over pipetteren. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend. Meer informatie hierover? Contacteer me gerust, we helpen je graag.

Lees meer

Ontstaan Voor ’t Labo

Op 4 april 1966 richtte Willy Van Waeyenberghe de firma ”Voor ʹt Labo” op. Na een opleiding industriële scheikunde/biochemie werkte hij in een plaatselijk katoenlaboratorium. Met de doelstelling het gebroken glaswerk zelf te herstellen, schreef hij zich in voor een 3-jarige cursus glasinstrumentmaker.

Lees meer
  1. <<
  2. <
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6

Volg ons

Wees als eerste op de hoogte van niet te missen promoties, wedstrijden, leuke weetjes over personeelsleden en belangrijke productinfo.

linkedIn

Hou me op de hoogte van vernieuwingen

Ontvang onze verse updates en promoties elke 2 maanden in uw mailbox. Mis geen nieuws of aantrekkelijke aanbieding en schrijf u hier in.

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics