Gratis naar Technopolis?

Proefjesboek én een gratis ticket voor Technopolis
    
     Bij elk order van €1500 excl. BTW
     van 15/03/2018 tot 30/04/2018
     of tot zolang de voorraad strekt.

     Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promotionele voordelen.

Gratis naar Technopolis?

Dit boek helpt kids op avontuur te gaan en de wereld op eigen houtje te verkennen. Kinderen worden vanzelf onderzoekers - zonder gevaar voor eigen leven! Je kunt alle 65 proefjes uit dit boek doen met heel gewone huis-tuin-en-keukenspullen.

+ 1 gratis ticket Technopolis

Het toegangsticket is geldig bij Technopolis t.e.m. 31 december 2018 voor 1 kind/jongere t.e.m. 18 jaar, en is niet inruilbaar voor contanten of vouchers.

Technopolis is een plek waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 van alles over wetenschap en technologie komen ontdekken. Technopolis is géén museum, maar een doe-centrum!
Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's en shows en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen.

Over het boek:

Met een voorwoord van Robbert Dijkgraaf. 'Dat je zelf dingen kunt uitproberen en over dingen kunt nadenken is de beste uitvinding die de mens ooit heeft gedaan. Zo gauw je daaraan begint, is er geen stoppen aan: je blijft onderzoeken en puzzelen. ... Dit boek helpt je op avontuur te gaan en de wereld op eigen houtje te verkennen.' - Uit het voorwoord van Robbert Dijkgraaf Met het Proefjesboek maken kinderen vanaf 8 jaar kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie. Kinderen worden vanzelf onderzoekers - zonder gevaar voor eigen leven! * Hoe krijg je een gekookt ei in een fles? * Kun je een vierkante zeepbel maken? * Hoe schrijf je een geheim bericht met melk? * Kun je kleuren zien die er niet zijn? Je kunt alle 65 proefjes uit dit boek doen met heel gewone huis-tuin-en-keukenspullen. Bij ieder proefje staan vragen die je eerst laten nadenken: Wat denk je dat er zal gebeuren? En waarom? Daarna volgt de uitleg. Eerst eenvoudig en beknopt voor 8-12 jaar en dan uitgebreider voor 12 jaar en ouder. Het Proefjesboek komt voort uit proefjes.nl, de website die Robbert Dijkgraaf in 2004 heeft opgericht om kinderen kennis te laten maken met wetenschap en techniek.

Lees meer

Carmen Van Waeyenberghe

Geschreven door Carmen

Carmen is zaakvoerder van Voor 't Labo. Gespecialiseerd in Hettich, Memmert, Sartorius & Steelco.

Een vraag? Contacteer Carmen

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics