Voor ’t Labo trots op samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen

Eind 2014 voerde Rode Kruis-Vlaanderen een marktstudie uit voor de vervanging van 15 bloedbankcentrifuges. Voor ’t Labo stelde in samenwerking met Hettich de Roto Silenta 630 RS voor en haalde na een grondige vergelijkings- en testperiode het order binnen.

In april 2015 werden 8 centrifuges in dienst genomen in de gloednieuwe campus te Mechelen waar dagelijks 750 tot 800 zakjes bloed verwerkt worden. In juni was Gent aan de beurt: in het vernieuwde productiecentrum, dat elke dag 550-600 zakken verwerkt,  werden de bestaande bloedbankcentrifuges vervangen door de Hettich Roto Silenta 630 RS.

vlnr: Dhr .Dominiek Vanaudenaerde – Mr. Pabst – Dr Coene – Dhr. Wilfried Vantyghem – Carmen Van Waeyenberghe – Michiel De Souter
Dr. José Coene, Medisch Diensthoofd Productie en Logistiek (Dienst voor het Bloed): “De vlotte en deskundige ondersteuning gedurende het hele selectieproces – vanaf de initiële voorstelling van de machine tot en met de laatste validatieruns – door zowel de fabrikant Hettich als door Voor ’t Labo – heeft zeker ook bijgedragen tot onze keuze.”
En daar is Carmen Van Waeyenberghe, zaakvoerder Voor ’t Labo blij mee: “Zowel op vlak van producten als dienstverlening streven we naar perfectie. We gaan dus enkel in zee met producenten en leveranciers waar we 100% vertrouwen in hebben. Dat we kunnen samenwerken met Rode Kruis-Vlaanderen is voor ons dan ook het teken dat onze ervaring, expertise en klantgerichte manier van werken vruchten afwerpt.

    

Carmen Van Waeyenberghe

Geschreven door Carmen

Carmen is zaakvoerder van Voor 't Labo. Gespecialiseerd in Hettich, Memmert, Sartorius & Steelco.

Een vraag? Contacteer Carmen

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics