Onze aanpak

Voor Flexibiliteit

Verrassen met een frisse kijk, out of the box denken, inspelen op uw specifieke vragen en een goede service na verkoop zijn onze troeven. Wij informeren en adviseren op maat en we zoeken samen met u naar de beste oplossingen voor uw toepassingen. Heeft u suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten.

Voor Betrouwbaarheid

Sinds 1966 groeide het familiebedrijf uit tot een dynamische KMO met ervaring en expertise die door onze partners en klanten steeds sterk op prijs worden gesteld. Permanente kwaliteitsverbetering, deskundig advies en open communicatie staan centraal. Door regelmatige opleidingen blijft onze kennis up to date en gecertificeerd. We kiezen resoluut voor een lange termijn oplossing en houden zo uw Total Cost Of Ownership zo laag mogelijk.

Voor Persoonlijkheid

Wij hechten het grootste belang aan een persoonlijke benadering als basis van een goede en duurzame relatie. Ons enthousiaste team zorgt voor een solide band met onze klanten die we koesteren en dagelijks onderhouden met plezier en zorg. Bij ons vind u geen strakke structuren, maar een persoonlijke, frisse en dynamische aanpak.

Voor U?

We leveren producten en diensten aan een grote verscheidenheid van laboratoria zoals water- en milieulaboratoria, biotechnologische en klinische laboratoria. Ook de (petro)chemische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, betonindustrie als hogescholen, overheidsinstellingen , universiteiten en ziekenhuizen behoren tot onze klanten. Op zoek naar de juiste prijs/kwaliteits-verhouding én een goede serviceverlening?

We helpen u graag verder

Friendly and sociable/ Flexible/ Sharp prices/ Good service/ Quick to find a fitting solution to a problem.

Zin om met ons samen te werken?

Voor ’t Labo is een betrouwbare en deskundige leverancier voor de inrichting of uitbreiding van uw laboratorium. We beschikken over een uitgebreid portfolio van gerenommeerde producenten van hoogwaardig laboratoriumapparatuur, meubilair, glaswerk, chemicaliën, disposables en andere producten.

Aangename kennismaking

Ontdek onze cultuur

Onze bedrijfscultuur helpt ons vooruit. We pleiten voor een open, aangename werksfeer met korte communicatielijnen, wederzijds respect, het behouden van overzicht, teamwork en een no-nonsense mentaliteit.

Flexibel – Betrouwbaar – Persoonlijk

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics