Eerste hulp bij een probleem

Bel +32 (0)9 218 70 08 of mail naar de servicedienst voor technische support. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Mijn kennismaking met Voor ’t labo is nog maar zeer recent, maar op basis hiervan kan ik je de volgende typewoorden geven: Eerlijk, Meedenkend, Deskundig.

Neem contact op

Neem alvast het volgende bij de hand:


  • serien°

  • type toestel

  • bouwjaar toestel

Wij voeren reparaties graag en deskundig uit, bij u op de werkvloer of in onze werkplaats. Een tijdelijk vervangtoestel van bepaalde fabrikanten behoort tot de mogelijkheden.

Alvorens Michiel de herstelling uitvoert hebben wij een bestelbon nodig. Ter bescherming van ons personeel is het noodzakelijk dat alle apparatuur en onderdelen vrij zijn van besmetting. Hiervoor vragen we om een decontaminatieformulier en herstelformulier in te vullen.

Zodra wij de bestelbon ontvangen samen met het ingevulde decontaminatie- en herstelformulier kan Michiel het nodige doen om uw probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.


Hier vindt u onze herstel- en installatievoorwaarden

Zin om met ons samen te werken?

Voor ’t Labo is een betrouwbare en deskundige leverancier voor de inrichting of uitbreiding van uw laboratorium. We beschikken over een uitgebreid portfolio van gerenommeerde producenten van hoogwaardig laboratoriumapparatuur, meubilair, glaswerk, chemicaliën, disposables en andere producten.

Aangename kennismaking

Eerste hulp nodig? Michiel helpt u graag.

Eerste hulp bij een probleem met uw toestel.
Neem alvast het volgende bij de hand:

  • serien°
  • type toestel
  • bouwjaar toestel
Eerste hulp inroepen

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics