Vakkundige installaties

Bij de uitwerking wordt rekening gehouden met de eisen van de opdrachtgever. De installatie van apparatuur of meetinstrumenten gebeurt vakkundig , voorzien van de nodige instructies om uw applicatie ook na verkoop te optimaliseren. Bekijk de installatievoorwaarden

Voor ‘t Labo luistert echt naar de klant en welke configuratie hij wilt. Klantgericht met een luisterend oor en een scherpe prijs.. wat wil een klant nog meer? Oja en een goede service achteraf. Check!

Site survey

Onze applicatie ingenieur maakt een grondige analyse van uw gebouw en specifieke infrastructuur. Hij bepaalt of de nodige aansluitingen aanwezig zijn en wat er exact moet gebeuren om de installatie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wanneer wij een bestelbon ontvangen voor de installatie van het toestel, wordt er een groot deel van het bedrag gecrediteerd.

Meer info aanvragen

Indien u bepaalde artikelen niet onmiddellijk kan terugvinden in onze online catalogus of meer informatie wenst over een bepaald onderdeel, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Info aanvragen

Eerste hulp nodig? Michiel helpt u graag.

Eerste hulp bij een probleem met uw toestel.
Neem alvast het volgende bij de hand:

  • serien°
  • type toestel
  • bouwjaar toestel
Eerste hulp inroepen

Offerte aanvragen

Indien u graag de huidige prijs ontvangt van één of meerdere artikels, aarzel dan niet om hier geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Vraag het aan

Onze merken

Web design en development by Lavagraphics