Diapositive précédente
Diapositive suivante

Onafhankelijk verdeler van labo apparatuur en labomateriaal

Doordat wij onafhankelijk zijn van bepaalde merken, kunnen wij u steeds de beste oplossing op de markt aanbieden volgens uw noden en wensen.

Advies

Wij bieden steeds advies op maat. Wij luisteren naar uw noden zodat wij steeds de correcte apparatuur kunnen voorstellen.

Verkoop

Wij verkopen bijna alles voor labo’s, maar ook zaken die geschikt zijn voor andere sectoren. Vindt u niet direct wat u zoekt? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Service

Wij verkopen bijna alles voor labo’s, maar ook zaken die geschikt zijn voor andere sectoren. Vindt u niet direct wat u zoekt? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Welkom bij Voor 't Labo

Voor ’t Labo – onafhankelijk verdeler van labo apparatuur en labomateriaal

Voor ’t labo is gespecialiseerd in labo apparatuur. Wij vertegenwoordigen gerenommeerde en toonaangevende merken zoals MEMMERT, HETTICH, SARTORIUS, GRAM, om er een paar te noemen. Merken die bekend staan voor kwaliteit, innovatie en service. We behouden wel bewust een merkonafhankelijke positie. Daardoor kunnen wij u een uitgebreid en compleet gamma aan kwalitatief hoogwaardige producten leveren.

Een uitgebreider overzicht van ons aanbod vindt u in de merkenlijst en onlinecatalogus. Voor labomateriaal bent u bij ons ook aan het juiste adres. Denk aan liquid handling materiaal, bekers, staalname flessen, filters, erlenmeyers enz.

Laboglas vormt vanuit ons historisch verleden een significante categorie. standaard laboglas (DURAN, LENZ) , volumeglaswerk (BRAND), speciaal glaswerk voor de zuivelindustrie (Gerber, Funke Gerber) en maatwerk.

Om het aanbod compleet te maken leveren wij ook chemicaliën van o.a. Merck en AppliChem, detergenten van RBS. U kan u bij ons terecht voor de inrichting van uw labo. Labomeubilair op maat behoort tot ook tot onze mogelijkheden. We kiezen resoluut voor kwaliteit en betrouwbaarheid en service.

Laatste nieuws

Promotions

Promoties Q2/22

Wij helpen u met uw onderzoek! Wij zetten wetenschap in beweging, van ideeën tot realiteit! Rust uw laboratorium uit met nieuwe apparatuur om uw belangrijke

Lees meer »
Promotions

Promoties Q1/22

Wij helpen u bij uw onderzoek! Wij zetten wetenschap in beweging, van ideeën naar realiteit! Rust uw laboratorium uit met nieuwe apparatuur om uw belangrijke

Lees meer »
Promotions

Promoties Q4/21

Wij helpen u bij uw onderzoek! Wij zetten wetenschap in beweging, van ideeën naar realiteit! Rust uw laboratorium uit met nieuwe apparatuur om uw belangrijke werk nog beter en aangenamer te doen! Om uw

Lees meer »

Restez informé! Inscrivez-vous sur notre newsletter!

Stay informed and subscribe to our newsletter

Deze website maakt gebruik van cookies om uw beleving te optimaliseren. Ontdek onze privacy policy.