Onderhoud & kalibratie van laboratoriumapparatuur

Regelmatig preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw labo apparatuur en garandeert de juiste werking ervan.  Wij controleren alle essentiële mechanische en elektronische functies.
Slijtage onderdelen vervangen en eventuele herstellingen worden – na goedkeuring offerte – uitgevoerd.
Het tijdig vervangen van slijtageonderdelen, bijregelen van mechanische delen en het regelmatig reinigen van uw toestellen draagt bij tot een langere levensduur en resulteert in een lagere total cost of ownership.

U ontvangt digitaal een onderhouds- en kalibratierapport. In het onderhoudsrapport geven wij onze aanbevelingen mee zodat u hiermee rekening kan houden naar budgettering toe.

Kalibraties worden uitgevoerd met kwalitatieve en gecertificeerde meetapparatuur die jaarlijks extern door een geaccrediteerd labo gekalibreerd worden.
Wij voeren kalibraties uit op o.a. ovens, klimaatkasten en centrifuges dit conform de voorschriften van de fabrikant. Wenst u BELAC-certificaat (o.a. weegschalen) dan graag vermelden bij uw aanvraag.

Wenst u graag meer info over onze
onderhoudscontracten?

Hou alvast volgende info bij de hand:

  • Serienummer
  • Type toestel
  • Bouwjaar toestel

 

Tip

Ook voor het kalibreren van zeven kan u bij ons terecht. Indien u meerdere toestellen op 1 locatie heeft staan, contacteer ons voor een projectofferte.


Kampt u met een probleem of heeft u een defect toestel?

Neem dan zeker een kijkje op onze herstellingen pagina. Wij helpen u graag verder zodat u zo snel mogelijk terug van uw apparaat gebruik kan maken.

Blijf op de hoogte en schrijf in op onze nieuwsbrief!

Stay informed and subscribe to our newsletter

Deze website maakt gebruik van cookies om uw beleving te optimaliseren. Ontdek onze privacy policy.